duminică, 23 februarie 2014

Astrotarot Martie pentru zodiile Berbec, Taur și Gemeni



BERBEC

Ingresul planetei Venus în Vărsător îți va aduce diverse satisfacții în sectorul relațiilor și în cel material. Chiar dacă te vei confrunta  uneori cu anumite piedici sau obstacole, Soarele și Neptun din Pești îți vor  trimite o rază de speranță, iluminându-te și îți vei da seama cum ar trebui sa acționezi. Vei reuși să te faci remarcat cu ușurință în cercurile de prieteni și în relațiile de cuplu. Mercur  se va afla în Vărsător  în prima jumătate a lunii și te va sprijini  în tot ce ține de acumularea cunoștințelor, informațiilor necesare pentru proiectele tale. Ești o persoană curajoasă, de fel, care nu se   înapoi când vine vorba de greu și  tocmai de aceea vei fi încununat de reușită.
 
 
Să vedem ce spune și Tarotul. Cartea extrasă este LUMEA și îți transmite că rezolvarea situațiilor în care te găsești se află în mâinile tale, încearcă să acționezi în modul cel mai corect posibil și totul va fi în avantajul tău. Va exista șansa unor  recompense obținute în urma unor sacrificii pe care le-ai făcut sau rezultate mult așteptate după  multă muncă depusă. Aceste succese vor fi de lungă durată. Posibil ca rezultatele așteptate să apară în a doua jumătate a acestei luni. 





TAUR

În luna Martie, va trebui  să depui mai mult efort pentru a-ți  materializa dorințele în sectorul carierei. Venus, planeta care iți guvernează  zodia, se va afla în Vărsător (zodie care iți perturbă nevoia  pentru stabilitate si mult dorita siguranță după care tânjești mereu) și iți aduce un bagaj de neplăceri, obosindu-te peste măsura ta de toleranță taurină. În schimb, vei avea satisfacții în anumite acțiuni care implică studiul sau meditația în grupuri, comunicarea și învățarea anumitor lucruri ce-ți pot fi de folos, te poți ocupa mai mult de hobby etc.




Cartea Tarotului SPÂNZURATUL, te sfătuiește că este timpul să devii  mai receptiv și să-ți dezvolți capacitatea de a te adapta. Este timpul de a lua o pauza și să reflectezi, să devii mai prudent și să …aștepți. Așteptarea și meditația sunt ingredientele necesare pentru reușita din viitorul apropiat. Nu este momentul acum de a întreprinde ceva important. Dat fiind faptul că tu nu ești o persoana căreia să-i placă graba sau să iei decizii pe negândite, pentru tine nu este o carte negativă ci chiar necesară. Îți arată că ACUM este momentul de non-acțiune, de stand-by, tocmai pentru a gândi pașii pe care îi vei face în viitor.





GEMENI


Sunt multe șanse să întreprinzi ceva nou în această perioadă a lunii Martie. Creativitatea ta va fi la cote maxime și vei știi ce și cum este bine pentru tine  datorită planetei Venus din Vărsător ce-ți poate metamorfoza ideile sau idealurile. Tu, ca nativ al acestei zodii, iubești tot ceea ce este nou, asemenea unui copil care începe sa exploreze mediul în care se află. Nu ai timp sa te plictisești. Totuși, este posibil ca  domeniul în care îți desfășori munca sau activitatea zilnică să contravină normelor tale după care te ghidezi și astfel  vei deveni mai irascibil, interiorizat  și te vei simți mai puțin înțeles, însă vei avea forța interioară de a te  controla.


REGELE DE SPADE este cartea Tarotului ce-ți vine în întâmpinare  să te anunțe că în această perioadă vei avea  dorința, mai mult decât  de obicei, de a-ți urma propriile reguli de disciplină și corectitudine, de a lupta pentru a concretiza ideile si visele tale. Cei din jurul tău te pot vedea ca pe o persoană dominată de o excesivă raționalitate care se impune fără a se implica emoțional în anumite chestiuni. Încearcă să nu devii dominator cu cei de lângă tine! Este posibil să  întâlnești o astfel de persoană dotată cu astfel de calități, erudită, incoruptibila și influentă și să crezi că  modul ei de a acționa îți va  ”pune bețe în roate”... În acest caz ar fi indicat să nu încerci să lupți împotriva acestei persoane  pentru că sunt puține șanse să învingi, ci unica strategie este să te lași  ghidat de aceasta dar nelăsându-te condus ca o marionetă. 


Mihaela M. Atomei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu