duminică, 2 februarie 2014

CE SPUNE TAROTUL DESPRE ATMOSFERA LUNII FEBRUARIE


                               

                                        CE SPUNE TAROTUL DESPRE ATMOSFERA LUNII FEBRUARIE
                                                                                          
                                                                                                   de MIHAELA M. ATOMEI
                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                           

BERBEC – cartea de tarot 10 de Bâte


Tu,cel născut în zodia Berbecului ești înzestrat cu inițiativă și curaj, poți fi un lider original și un luptător neobosit în sectorul de viață ce-ți captează atenția.Doar că, de ceva vreme, te-ai încărcat cu prea multe sarcini si responsabilități care te obosesc.Povara pe care o duci devine din ce în ce mai apăsătoare și te simți lipsit de energia cu care ai început acel ceva care este valoros pentru tine.
Important este ca vei reuși  ca planurile tale să fie duse la bun sfârșit,in mod cert,cu succes,dar presărat cu mult sacrificiu și cu prețul efortului și a epuizării psihice și fizice. Luna aceasta te poți simți obosit  și stresat, de aceea, nu uita să-ți rezervi momente doar pentru tine și să-ți faci timp pentru relaxare și meditație.
                                                                                                                                                                                                                                          

TAUR – cartea de tarot Regina de cupe
 


Dorința pentru stabilitate celui care este  născut in zodia Taurului  este cunoscută. Acestuia nu-i plac schimbările bruște și energia frenetică dată de aglomerație. Își iubește rutina și mediul său în care trăiește.
Luna aceasta vei ști să acorzi atenție intr-un mod echilibrat sentimentelor care te învăluiesc și , totodată, realității. Vei simți nevoia de a visa, de a te abandona în brațele iubirii sau în ale planurilor tale în care ai pus mult suflet, dar fără a te detașa de realitate. Intuiția îți funcționează foarte bine în această perioadă și te va ajuta în relațiile afective și în domeniile artistice. Vei avea mai multă încredere în forțele proprii. Poate însemna și oportunitatea de a fi ajutat de o femeie generoasă, cu un caracter sensibil și rafinat, capabilă de a dărui iubire persoanelor ce-o înconjoară.
Februarie, pentru tine, poate însemna o perioadă plină de resurse ce te așteptă să le descoperi  și să le explorezi!
                                                                                                                     
                         

GEMENI – cartea de tarot Pajul de bâte
                                                                                            


Făcând parte din acest semn zodiacal  îți place foarte mult studiul și cercetarea, să cunoști cât mai multe din fiecare domeniu. Persoanele din jurul tău știu cât ești de inteligent și te contactează când se confruntă cu ceva anume știind că reușești cu ușurință să găsești soluții la diverse probleme.
În această perioadă a lunii Februarie reușești să concretizezi un proiect într-un anumit sector de viață căruia îi acorzi mai multă importanță în această perioadă cum ar fi sănătate , carieră sau dragoste. Este posibil să intervină ajutorul unei persoane bine intenționate ce va influența bunul mers al lucrurilor importante pentru tine. Va fi o perioadă plină de viață și entuziasm!


RAC- cartea de tarot  Death 

 

Ca nativ Rac ești foarte atașat de tot ce înseamnă familiar pentru tine. Îți iubești vechile obiceiuri și reușești cu greu să te desprinzi de ele. Pentru tine orice lucru ce ți se întâmplă trece mai întâi prin prisma sentimentelor și a emoțiilor și dai mare importanță a tot ceea ce simți.
În cursul acestei luni este posibil să apară o schimbare nedorită ce te poate tulbura și sentimentele tale, vis-a-vis de domeniul vizat, să devină oarecum instabile. Este foarte important să nu lupți contra curentului în această perioadă și să încerci să accepți această transformare a stărilor tale. Acceptând inevitabilul fără opuneri, vei reuși să treci mult mai ușor peste eventualul impediment.
Curaj! Încearcă să-ți găsești speranța pentru că , dincolo de așteptările tale, poate fi ceva foarte important pentru evoluția ta căruia, în acest moment, nu-i dai mare atenție!
                                                                                



LEU – cartea de tarot Îndrăgostiții



Ca nativ Leu oferi cu generozitate din energia ta pentru rezolvarea oricărei probleme ce te privește sau nu în mod direct. Preferi  să acționezi imediat și nu iei în calcul eventualele riscuri ce te pot pândi. Pentru tine, simți că este important să primești admirația și laudele celor ce ți-au captat atenția și pentru acest lucru calci peste scrupule.
Luna aceasta ești, oarecum, pus în situația de a fi constrâns să faci o alegere importantă într-un oarecare domeniu de viață. Este necesară multă chibzuință dar și o bună doză de agerime pentru a putea discerne  care este partea favorabilă și cea nefavorabilă pentru că o alegere greșită îți poate aduce diverse probleme în viitor.
Așadar, Februarie anunță ivirea unor probe de trecut dar, totodată, și apariția unor oportunități în anumite sectoare de viață. Succes și …fii înțelept! 


FECIOARA – cartea de tarot Trei de bâte 



                                                   


Aproape mereu ești condus de dorința ca totul ceea ce faci să fie cât mai precis. Pui mult suflet în acțiunile tale și te sacrifici ca totul să iasă perfect. Îți ajuți cu drag apropiații dându-le sfaturi în mod generos și cu siguranță ești foarte iscusit în a găsi soluții practice pentru orice problemă.
Luna Februarie îți aduce o perioadă plină de creativitate, dinamism și siguranță de sine. Bazându-te pe principiile tale morale și implicându-te să dai viață ideilor tale cu încredere și entuziasm vei reuși să-ți realizezi proiectele mult visate. Nu îți trebuie decât curaj și încredere în tine pentru reușită!                                                                                              




BALANȚA – cartea de tarot Cavalerul de spade

 

Iubești nespus armonia în tot ceea ce faci și simți. Faci totul ca s-o păstrezi. Ideea e că atunci când consideri că, în sfârșit, ți-ai regăsit echilibrul eviți să iei anumite decizii tocmai pentru a nu perturba starea de armonie.
În Februarie este necesară o atitudine combativă dar cu diplomație pentru a evita ceva care nu intră în normele tale de siguranță. Vei fi pus în fața unor situații mai puțin dorite ce necesită din partea ta  mult curaj și corectitudine tocmai pentru a ieși cu bine. Poate însemna o perioadă în care vei primi diverse vești ce-ți vor pune liniștea și siguranța ta emoțională la încercare; vei simți în plin toate aceste turbulențe deoarece nu ești un fan al schimbărilor ce intervin brusc și pe neașteptate.
Poate însemna și apariția unei persoane combative în viața ta care îți poate crea diverse probleme și ești forțat să reacționezi într-un mod nu tocmai adecvat. Atenție, deci, la modul cum gestionezi acțiunile și reacțiile! 


SCORPION – cartea de tarot Împărăteasa



     

Ai o resursă inepuizabilă de energie, determinare și voință încât ai putea vinde dacă ar fi posibil! Te implici la un nivel maxim atunci când dorești ceva anume ajutându-te  și de propria-ți intuiție cu care ești înzestrat și în care ai învățat să te încrezi. Datorită ei culegi cu ușurință oportunitățile care vin spre tine de-a lungul vieții.
Februarie se anunță a fi o perioadă plină de rod în acele sectoare de viață care sunt pentru tine, în momentul de față, importante. Reușești cu mai mare ușurință și dispui de o mare capacitate creativă de a duce la bun sfârșit anumite planuri. Acum este momentul prielnic pentru a căuta diverse soluții pentru anumite probleme care te frământau de ceva vreme. Poate sa fie și ieșirea la rampă a unei persoane feminine, importantă pentru tine cum ar fi logodnica, soția sau sora ta care deține abilitatea de a îmbina inteligența cu puterea creativă. Ar putea veni cu soluții salvatoare scoțându-te din impas. Deci,folosirea strategiei cu înțelepciune se poate dovedi extrem de favorabilă în această perioadă!
                                                                                                               

SĂGETĂTOR – cartea de tarot Opt de cupe


Pentru tine prietenia și socializarea sunt lucruri importante și îți place să acorzi atenție și ajutor celorlalți fără a fi posesiv sau gelos. Ești plin de entuziasm și ai încredere în cei de lângă tine și uneori ai tendința de a vedea lucrurile din viață nu cum sunt ele în realitate, ci cum dorești să fie. Ești plin de speranță ca totul o să fie bine indiferent de strada care o vei apuca.
În luna Februarie unele aspecte din viața ta își vor modifica forma lor inițială în care ai crezut și ai pus suflet și speranță. Te vei convinge că va fi timpul să le abandonezi și să începi altceva mult mai tangibil și să clădești pe alte baze mai sigure. Acest abandon al unor proiecte sau al unor relații nu îți este impus, ci ți-l dorești cu toate că este dureros dar simți că ar fi momentul să lași în urmă ceea ce te ține pe loc fără să-ți dea sentimentul de împlinire. După acest lucru vei deveni mult mai înțelept în gestionarea sentimentelor și a emoțiilor exuberante, luând în calcul și eventualele riscuri înainte de a iniția ceva


CAPRICORN – cartea de tarot Asul de monede



Ești o persoană ambițioasă și forța care te motivează este dorința pentru succes. Obstacolele nu te împiedică ci te provoacă să lupți cu mai multă perseverență pentru scopurile tale. Simți nevoia de ordine și disciplină în viața ta iar dacă acestea lipsesc într-o mică sau mai mare măsură te simți ca și cum pământul îți fuge de sub picioare!
În luna Februarie petecul de cer care se află deasupra capului tău se înseninează! Dacă de curând ai trecut printr-o schimbare care ți-a provocat descumpănire, în perioada care va urma, vor apare oportunități în diverse sfere de interes. Se anunță o perioadă în care vei avea siguranța că anumite proiecte sau dorințe se pot concretiza mult mai ușor. Bucură-te de oportunitățile ce vor veni! 







VĂRSĂTOR – cartea de tarot Roata Norocului





A fi independent este stilul tău de viață și îți place sa gândești în mod divers de ceilalți. Nu prea iubești ceea ce este static sau rutina, nici singurătatea sau tăcerea și vrei să escaladezi munții tocmai pentru a descoperi ce este dincolo de măreția lor.
În luna Februarie  ai parte de anumite schimbări prielnice ție. Acum ar putea fi momentul oportun de a finaliza ceva important. În această perioadă toate eforturile tale ar putea fi recompensate dacă ești atent la oportunități. Atenție însă, există riscul ca totul să se spulbere datorită erorilor care s-ar putea infiltra odată cu anumite alegeri făcute imatur și în mod spontan. Uneori e bine să-ți amintești proverbul din străbuni: GRABA STRICĂ TREABA!




PEȘTI – cartea de tarot Șase de cupe 





Nu cred că există vreun prieten mai sensibil și mai devotat decât tine! Plin de căldură și afecțiune, manifestând o atitudine pozitivă față de cei care au nevoie de ajutor, le oferi sprijin necondiționat.
Pentru această perioadă există posibilitatea unei reveniri la anumite sentimente din trecut pentru care te-ai sacrificat. Îți iubești amintirile și trecutul și acestea te vor influența în mod pozitiv  în această perioadă. Poate interveni posibilitatea unei schimbări  ce-ți poate aduce bucurie și împlinire în sfera de viață importantă pentru tine acum. Bucură-te din toată inima, amintirile frumoase îți aparțin în totalitate!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu